Privatumo politika

Mes pripažįstame ir gerbiame kiekvieno fizinio asmens, apsilankiusio internetinėje svetainėje, teisę į privatumą.

Tvarkydama asmens duomenis bendrovė vadovaujasi 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, taip pat kituose teisės aktuose, reglamentuojančiuose asmens duomenų tvarkymą ir apsaugą, įtvirtintais reikalavimais.

Asmens duomenys internetinėje svetainėje renkami šiais tikslais:

Jūsų internetiniam užsakymui apdoroti ir užsakytiems produktams pristatyti. Jūsų asmens duomenys, susiję su mokėjimo įvykdymu, gali būti persiųsti mokėjimo tarpininkams, siekiant mokėjimų įvykdymo. Renkami duomenys: Vardas, pavardė, pašto adresas, el. pašto adresas, namų telefono ar mobiliojo telefono numeris, informacija apie užsakytus produktus, užsakymų istorija, išsami informacija apie Jūsų pirkinius, mokėjimo informacija, mokėjimų istorija. Duomenis saugome 1 (vienerius) metus išskyrus atvejus, kai įstatymai nustato ilgesnį tokių duomenų saugojimo terminą. Šie duomenys mums reikalingi, kad galėtume įvykdyti Jūsų internetu pateiktą užsakymą (sutarties vykdymas).

Asmens duomenys renkami tik iš paties duomenų subjekto. Jūs užtikrinate, kad pateiksite bendrovei tikslius ir teisingus asmens duomenis ir nepateiksite trečiųjų asmenų duomenų.

Asmens duomenų teisėto tvarkymo kriterijai

Jūsų pateikti asmens duomenys tvarkomi tik teisės aktuose nustatytais asmens duomenų teisėto tvarkymo kriterijais (pagrindais) ir tik tais tikslais, dėl kurių duomenys buvo gauti.

Asmens duomenys yra tvarkomi pagal Jūsų duotą sutikimą tvarkyti šiuos duomenis. Pateikdami užklausas Jūs sutinkate, kad šie asmens duomenys būtų tvarkomi šioje Politikoje nurodytais tikslais. Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo išreikšta valia duotą sutikimą. Sutikimas tvarkyti asmens duomenis gali būti bet kada atšauktas paprašant bendrovės nurodytais kontaktais.

Kam teikiami Jūsų asmens duomenys?

Jūsų pateikti asmens duomenys tretiesiems asmenims neteikiami.

Kiek laiko asmens duomenys saugomi?

Jūsų pateikti asmens duomenys saugomi ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai. Asmens duomenys tiesioginės rinkodaros tikslais tvarkomi 1 metus.

Jūsų teisės

Jūs turite teisę prašyti, kad bendrovė leistų susipažinti su Jūsų asmens duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų, arba apribotų duomenų tvarkymą, arba teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi, taip pat teisę į duomenų perkeliamumą. Jūs taip pat turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, jeigu manote, kad Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi nesilaikant asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų reikalavimų.

Privatumo politikos keitimas

Mes turime teisę vienašališkai pakeisti Privatumo politikos sąlygas. Apie pakeitimus pranešime tinklapyje.

Slapukai
Šis tinklapis naudoja slapukus (cookies) išsaugodamas informaciją jūsų kompiuteryje. Šios nuostatos paaiškina kaip mes naudojame slapukus, nuostatos gali būti dalinai pakeistos be išankstinio perspėjimo. Siekdami užtikrinti, kad naudojatės atnaujinta informacija apie slapukų naudojimą, prašome reguliariai peržiūrėti šias nuostatas apie galimus pasikeitimus. Naudodamiesi šiuo tinklapiu sutinkate su slapukų patalpinimu jūsų kompiuteryje, atsižvelgiant į nuostatas ir taisykles. Jei jūs nesutinkate priimti slapukų iš šio tinklapio, prašau atjungti savo slapukų palaikymą interneto naršyklėje arba atsisakyti naudotis šiuo tinklapiu.

Kas yra Slapukai (Cookies)? Slapukai tai tekstinė informacija, kurią tinklapis persiunčia į naršyklės slapukų failą esantį jūsų kompiuterio kietajame diske. Taip tinklapis gali atpažinti jus kai lankotės kitą kartą, arba atsiminti atitinkamą informaciją apie jus. Tai informacija, kokiuose vidiniuose puslapiuose lankėtės, kokius menu punktus pasirinkote, specifinę informaciją kurią įvedėte į formas esančias šiame tinklapyje, jūsų vizito laikas ir datos.
Slapukų tipai Yra du pagrindiniai slapuku tipai: Sesijos slapukai: tai laikini slapukai kuriu galiojimas baigiasi kartu su naršyklės sesijos pabaiga t.y., kada jūs paliekate tinklapį. Sesijos slapukai leidžia tinklapiui atpažinti jus kai naršote vidinius puslapius per vienetinį naršyklės naudojimą, taip leidžia jums naudotis tinklapiu efektyviau. Pvz., sesijos slapukai tinklapiui leidžia atsiminti, kad naudotojas įsidėjo atitinkamas prekes į savo krepšelį. Nuolatiniai slapukai: priešingai nei sesijos slapukai, nuolatiniai slapukai yra saugomi jūsų kompiuteryje iki galiojimo pabaigos arba ištrynimo. Tai suteikia galimybę atpažinti jus grįžus, atsiminti jūsų pasirinkimus ar suteiktas paslaugas. Papildomai prie sesijos slapukų ir nuolatinių slapukų gali būti ir kitokie slapukai, kurie nustatyti tinklapio kurį jūs nusprendėte aplankyti, kaip kad šis tinklapis, taip suteikiant informacija mums ar trečioms šalims.
Mūsų naudojami Slapukai Šiuo metu, ir ateityje galimai naudosime šiuos slapukus: Sesijos slapukus naudojame, kad: • Padėti užtikrinti saugumą ir patikrinti jūsų duomenis. Jūs naudojatės tinklapiu, naršydami puslapius, slapukų pagalba išvengiate nuolatinio tų pačių duomenų suvedimo • Padeda mums atpažinti jus kaip unikalų vartotoją kiekvieną kartą jums grįžus į tinklapį, taip išvengiant pasikartojančių veiksmų atlikimo • Rinkti ir kaupti statistinę anonimišką informaciją, kuri mums padėtų geriau suprasti jūsų poreikius, ir padėtų mums pagerinti tinklapio struktūrą Daug slapukų yra sukurti, kad jūs galėtumėte optimaliai naudotis interneto tinklu. Pvz., mes naudojame slapukus, kad galėtume pagerinti vartotojo patirtį, naudojantis mūsų tinklapiais, tarkim, slapukas kuris atpažįsta ar jūsų naršyklė palaiko konkrečią technologinę funkciją. Pvz.: tai padeda tinklapiui pasikrauti greičiau, kai jūs prašote pakrauti didelės apimties failą. Papildomai nuo slapukų, kurie suteikia informacija mums, mes taip pat naudojame slapukus kurie renka informaciją ir siunčia trečioms šalims. Kaip pavyzdys „Google Analytics“. Prašome pasitikrinti trečiųjų šalių tinklapius, norint gauti daugiau informacijos apie slapukų naudojimą. Šių tinklapių slapukų naudojimo nuostatos gali skirtis nuo mūsų. Kaip ir pirmosios šalies slapukus, taip ir trečiųjų šalių slapukus galite blokuoti, per savo naršyklės nustatymus. Kai kurie mūsų slapukai gali rinkti ir saugoti jūsų asmeninę informaciją, kaip jūsų vardas ar elektroninio pašto adresas. Mes esame įsipareigoję gerbti ir apsaugoti jūsų duomenų saugumą, užtikrindami jūsų informacijos naudojimą ir saugojimą laikantis privatumo politikos.
Slapukų atsisakymas šiame tinklapyje Pagal pradinius nustatymus, dauguma naršyklių priima slapukus. Tačiau jūs turite galimybę atjungti slapukus, pakeisdami savo naršyklės nustatymus. Taip pat galima sukonfigūruoti savo naršyklės nustatymus, kad galėtumėte priimti tik atitinkamus slapukus, arba gauti perspėjimo pranešimą, kiekvieną kartą leidžiantį jums nuspręsti ar norite saugoti slapukus savo kompiuteryje. Norint valdyti slapukus savo kompiuteryje, tam yra įvairios galimybės, pvz., jums padės „pagalbos“ sekcija jūsų naršyklėje. Taip pat jūs galite ištrinti ar išjungti sukauptą informaciją. Kadangi mūsų slapukai leidžia jums prisijungti prie pagrindinių tinklapio funkcijų mes rekomenduojame, kad paliktumėte slapukų palaikymą įjungtą. Jei slapukų palaikymas išjungtas, tai gali reikšti, kad jūs patirsite ribotą tinklapio naudojimą.

ĮMONĖS REKVIZITAI
J Energy, MB
Registracijos a. Žemaičių g. 25-5, LT-36118 Panevėžys
Įm. k. 302918483
PVM k. LT100012454711